Allmänt

Ännu en dag

Nu känns det som att jag inte alls varit ledig, så den semestern rann snabbt av mig. 🙄 Jag har mycket att ordna, både på jobbet och hemma, under några dagar framöver. (Läs: blogguppdateringar kan utebli.)

Den matsedel jag snodde ihop igår, sprack redan när jag kom hem med all den nyligen inhandlade maten. Planen var att äta upp den korvbit jag hade kvar sedan tidigare, men p g a rötmånad upptäckte jag att det inte var möjligt. *bläurk* Det blev en snabb ändring av middagen, men nu är jag på spåret igen! 😉

Min tidsoptimism gör sig gällande i allra högsta grad. Planen igår var att jag skulle göra en del hushållsarbete under kvällen, men så råkade jag fastna framför TV:n – och ni kan lista ut hur det gick… Ett plus är att jag åtminstone är ordentligt utsövd idag!

Ett minus är att jag fortfarande har allt kvar att göra, men idag ska jag förhoppningsvis komma hem i tid, plus att jag inte behöver handla. Det blir nog bra, det här, till slut! 🙂

[tags]jobb, fritid, matsedel, rötmånad, tidsoptimist[/tags]