Allmänt

Inget firande

B fyller 30 idag – hipp hipp hurra! 🙂

Hon har inte tid att fira idag, utan jag får vänta till lördag innan jag får kaffe & tårta. (Presenten har hon fått i förskott.) Annars hade jag vaga planer om att ta ledigt efter lunch och åka dit. Vilken tur att jag då blev akut inkallad till ett möte efter lunch idag istället… 🙄

A var hos mig igår kväll och skruvade i (under) sin bil. Han suckade och såg så färdig ut, men blev bjuden på middag av mig, så han slapp behöva fixa käk också. 😉 Själv hade jag bytt om till morgonrock & pyjamas redan innan han åkte hem till sig… Jag älskar att lulla omkring i den dressen hemma, speciellt om jag inte ska någonstans.*

Matsedeln har inte bara spruckit, den har rämnat rejält. Fastedagarna lyser med sin frånvaro sedan lång tid tillbaka, men jag ska snart plocka upp dem igen! Provade väga mig en vardagkväll precis efter middagen, men det skulle jag inte ha gjort…** Jag ska väga mig söndagsmorgnar, innan jag ätit något (bara druckit svart kaffe), för att få ett rättvisare resultat.

[tags]30-åring, morgonrock, fasta[/tags]

*) Och om jag vet att jag inte får några besök. A räknas inte som besökare, han är ju av egen uppfödning och har sett mig klädd i värre saker än så. :mrgreen:

**) Det betyder förstås att jag gått upp, men det kunde ni räkna ut själva, eller hur? 😉