Allmänt

Fredag

Så var det fredag, denna första vecka efter semestern. Jag har startat mer och mer långsamt varje morgon, men tog mig hit i god tid idag trots att jag var/är seg. Ja, ja. 🙄 Det går nog över när jag ställt om mig till ”jobbläge” ordentligt. Och druckit mer kaffe…

Den här veckan är det Crimetime Gotland, och jag skulle sååå gärna vilja vara där: både Peter Robinson OCH Sharon Bolton är där! 😯 Nåja, jag får väl köpa deras senaste böcker istället, och grotta ner mig i soffhörnan med kudde, filt & katt på magen.

Det är ännu en poäng med e-böcker/MP3-böcker, när man inte har någon bokhandel i närheten* – man laddar ner böckerna direkt via datorn. Om man beställer en pappersbok så är det flera dagars leveranstid, men som e-bok/MP3 får man den på en gång.

Om man har lite mer tålamod än undertecknad, kan man även vänta tills biblioteket köper in böckerna, så kan man låna dem gratis där. Jag är dock inte helt nöjd med bibblosidans låne- eller (framför allt) sökfunktion, så det är sällan jag lånar någon bok – men det händer.

(Ärdetintekaffesnart?)

[tags]fredag, Crimetime Gotland, Peter Robinson, Sharon Bolton, e-bok, mp3-bok, bibliotek[/tags]

*) Jag har 7 ½ mil till bokhandeln i K (om den finns kvar) och 10 mil till nästa bokhandel i L, men det finns ibland några få pocketböcker (från topplistan?) i matvaruaffärerna.