Allmänt, Foto

På rymmen

20160821_123110Jag rymde från hushållssysslorna igår. Diska-städa-tvätta-vika-tvätt-putsa-fönster kan vänta någon dag, jag passade på att köra en fikarunda när jag ändå var ledig.

För en gångs skull var nämligen både jag och S lediga samtidigt, och dessutom hade hon bakat flera sorter…! Främst rulltårtor, men inspirationen räckte även till småkakor. Jag ställde förstås upp som provsmakare. 😉

På väg hemåt kom jag på att åka förbi till H, som jag dels behövde fråga om en sak, dels inte hälsat på sedan hon köpt hus. Där råkade jag släppa ut hennes lilla glada hund, men han sprang bara ut i trädgården och hämtade henne.

Efter allt detta fika, ringde jag och gratulerade A, och kollade om han hade något fika. Det hade han inte, så då slapp jag tack och lov fara dit och dricka ännu mer kaffe…

Det är lite lustigt hur jag gör vid datorn hemma. Jag slår igång den, sitter och gör en massa saker, och så – när jag nästan är klar – kommer jag på att jag behöver ladda läsplattan också. Den hade varit fulladdad om jag kommit ihåg att plugga i den direkt jag slog mig ner vid datorn! *gaahhh*

OK, jag kan ladda den med vanlig sladd också, men *host host harkel* jag brukar passa på att fylla på den med lite mer böcker när den ändå sitter fast i datorn… 😉

[tags]söndag, fika, läsplatta, laddning[/tags]