Allmänt, Foto

Onsdag

20160830_161832Så var det onsdag igen – och det är redan tredje veckan jag jobbar efter semestern!?! Hur kunde det gå så fort? Jag är fortfarande delvis kvar i semesterstämningen… (Jag är alltså lat och gör inget vettigt.)

Tidigare hade jag drömmar om att göra om köket, typ öppen planlösning med köksö. Det skulle innebära alldeles för mycket jobb – slå ut en vägg, flytta el, avlopp och vatten – och dessutom skulle köksön (har jag nu insett) bara bli ännu en plats att samla skrot på.

Det är konstigt, men just köket är en populär plats att samla saker i. ”Jag ställer det här, så flyttar jag det vidare sedan.” Jo, tjena. Saker strandar på köksbänkarna och kommer sig aldrig vidare till rätt ställe. Alternativt har de inget rätt ställe över huvud taget.

För att inte tala om allt som fyller skåp och lådor, alla bra-att-ha-grejer jag samlat på mig under årens lopp. *suckar djupt* Problemet är förstås att veckan efter att jag slängt/ gett bort/ gjort mig av med grejen kommer jag att behöva den.

Jag saknar mina PMS-ryck, då jag kunde få för mig att ilsket röja upp i t ex ett skåp eller en låda, även om resten av huset såg ut som ett bombnedslag. Då fick jag åtminstone saker gjorda! 😆 Nu glider jag mild och nöjd (nåja) genom tillvaron, utan toppar och dalar i humöret.*

[tags]köksö, skrot, bra att ha, röja upp[/tags]

*) Här är det läge att elakt infoga att jag är jämn i humöret, jag är jämt sur. 😆

4 kommentarer på “Onsdag”

  1. Jag tänker ibland att jag saknar reklampauserna på TV eftersom jag brukade använda dem till mikrostädning.

  2. Ja, herregud vad jag fyllt bänkar, köksö med prylar i sommar.. Ser ut som ett slagfält! Kan bero lite på husrenoveringen.. Mest taket då.

    Sen på tal om utelampor (kunde ju inte kommentera där) så har jag bytt några från 9-11W ”lysrörslampor” till 2W led. Himla bra!

    1. Du har åtminstone en renovering att skylla på, angående att fylla köksbänkarna. 😉

      Jag saknar rörelsedetektorn… Skymningsrelät på bron funkar som det ska, men jag har (förra säsongen) blivit bortskämd med att garagelampan ska slå igång när jag går till/från bilen. Nu lyser den hela tiden, och det är onödigt.

Kommentarer är stängda.