Allmänt, Foto

Leveransadress

20160831_162328Fördelen med att bo på ett litet ställe, är att alla vet var man bor. Igår, t ex, stod en bilbarnstol på altanen när jag kom hem. B har köpt den på annons och säljaren kunde leverera den hem till mig, så slapp B åka dit och hämta stolen. 🙂

Just idag är vi kort om folk på jobbet – på min avdelning, alltså. Inte mindre än tre stycken är däckade av förkylning med feber (i olika stadier). Jag tror det är för att vi har ”köksvecka”. 😉 Nä, jag skojar bara – dels är köksveckan inte så jobbig som jag vill få er att tro, dels är det en väldigt besvärlig förkylning som sitter kvar länge.

Peter Robinson och jag gjorde slut med varandra (för den här gången) redan under helgen, och jag har nu istället sällskap av Sharon Bolton. Problemet är att jag börjar närma mig slutet av boken, så jag försöker läsa långsamt. Det går… sådär. 🙄

Lägger ifrån mig boken, men plockar snabbt upp den igen och tänker: ”Bara ett kapitel till…”
Skyndar mig hem under lunchen för att hinna läsa mer medan jag äter.
Plockar upp boken under reklampauserna på TV.
Tar med boken ut och röker.

Vilken tur jag har en eller två böcker till som väntar på mig (i plattan)!

UPDATE
Min date med Sharon Bolton tog slut under lunchen. Nästa date blir med Michael Connelly. 😉

[tags]bilbarnstol, köksvecka, förkylning, bokslukare[/tags]