Allmänt, Foto

Billös

20160422_192522(Gammal bild, vi har INTE snö. Än.)

Jag blev hastigt utan bil idag. A ringde tidigt i morse och behövde låna min bil för att göra en del ärenden åt min farbror K. Sedan ska han jobba inom åldringsvården hela helgen, så jag har lovat låna bilen åt honom då också. 🙄

Han har lånat ut sin bil åt B, som var i stort behov av bil efter flytten. Och caben är för skadlig att köra med efter vägarna till Byn – alltså lånar han min bil istället. Ja, ja. Jag kanske ska tvinga till mig cabnycklarna och lova att bara köra på asfalterade gator…? 😉

Det gick bra att promenera till jobbet, även om det var uppförsbacke större delen av vägen. Då har jag nedförslut när jag går hem efter jobbet! 🙂 (Jag försöker få det att låta som Världens Bedrift, men det är inte alls långt – jag är bara lat som tar bilen.)

Tyvärr glömde jag att ta med mig min bok, att roa mig med under lunchen. Jag brukar läsa medan jag äter, men idag fick jag vara lite social istället. Diskutera smått & gott med mina medarbetare.

[tags]bilar, promenad, läsa[/tags]