Allmänt, Foto

Torsdag

Till min stora glädje verkar jag kunna hålla matsedeln hela veckan den här gången! 🙂 Visst var jag lite sugen att göra avsteg från ordningen igår, men behärskade mig. Nu stämmer det idag: rester, till både lunch och middag (olika sorters rester).

20160915_081651Tror ni jag skulle behöva köpa en ny tejphållare till jobbet? 😆 Varje gång jag rör vid den, trillar fler plastbitar loss och faller runt bordet. Jag svär, sliter loss en bit tejp, och ställer undan tejphållaren igen – så jag glömmer att den är trasig… 🙄 (Det är inte ofta jag använder tejp, oftast går det bättre att använda häftapparat.)

Idag har jag namnmärkt min mobilladdare som jag har på jobbet. Oftast kommer jag ihåg att ladda mobilen hemma, under natten, men det är bra att ha en extra laddare ifall jag glömt att ladda mobilen. Ibland lånar jag ut den, men har insett att jag måste namnmärka den så folk kommer ihåg var den bor. (Ja, M, det är dig jag menar!)

Jag är vansinnigt shoppingsugen! Min mailbox bombarderas med erbjudanden från diverse postorderföretag (som jag brukar handla ifrån) och jag skulle sååå gärna köpa något nytt att ha på mig. Samtidigt minns jag att jag tänkt rensa garderoben under semestern, för det finns inte plats att trycka in fler plagg där just nu. 😳

[tags]rester, tejphållare, mobilladdare, shopping[/tags]