Allmänt, Foto

Förstås

160926-for-tungDet blev förstås inte alls som jag tänkt med helgen. Rännandet kom alldeles av sig. Ja, jag tog mig till min kompis C i lördags – efter att jag dammsugit och skurat medan diskmasken jobbade – men inte mer än så.

Medan jag var hos henne fick jag ett SMS att besök var på väg, så jag fick skynda mig hem: I och F kom äntligen förbi! De är så lyckliga nu, för de har precis fått tag i en lägenhet och håller på att skapa sig ett eget hem.

A var till B på lördag, bytte bil med E (lång historia), och kom senare och klippte min gräsmatta för sista gången den här säsongen. Nu får den inte växa mer, har han bestämt. 😉

Söndag var jag bara ut och rökte emellanåt, annars var jag i soffan med en bok under näsan. Nu har jag börjat på den sista olästa boken jag har i plattan, så vilken kväll som helst får jag sätta mig vid datorn och försöka komma på vad mer jag vill läsa.

Idag blir det veckoshopping, men jag har ingen aning om vad jag ska äta under veckan. Känner mig verkligen helt utan inspiration. Nåja, det löser sig säkert när jag väl är i affären. Jag har ännu inte varit utan mat en hel vecka, så något lär jag komma på. Det blir en matsedel även den här veckan, men inte riktigt än.

[tags]ändrade planer, städa, läsa, e-bok, mat[/tags]