Allmänt, Foto

Ordning & reda

Så har jag betalat månadens räkningar – igen. Det var ju nyss jag satt med en bunt räkningar förra gången?!? Vart tar lönen tiden vägen, egentligen?

Tja, man kan ju t ex beställa kläder online *host host* eller köpa e-böcker att ladda till sin läsplatta *harkel* för att få pengarna att rulla snabbare. Eftersom jag precis läst färdigt den sista tidigare inköpta boken, är det dags igen att gräva fram något jag vill läsa ur onlinebokhandlarnas utbud.

A och jag har sett mitt inspelade avsnitt av ”Resten av Sverige”, en serie som började igår (som jag somnade ifrån* men hade ställt på inspelning). Väl värt att se! Och så roligt att A ville se den, och diskutera efteråt!

20160928_114617Idag fick jag ”presenten” jag slagit till på, när jag såg den i en annons på FB. Den kommer att glädja två små gossebarn när de kommer hit – till helgen! 🙂

Ha! Angående helgen… Jag har trott att det var torsdag hela dagen idag. Förstå besvikelsen när jag insåg att det bara var onsdag. Det blir en lång vecka, det här. Jag skulle gärna vilja, men har inte riktigt tid och/eller möjlighet att, vara ledig på fredag – åtminstone efter lunch. *suck*

[tags]räkningar, shopping, Resten av Sverige, Duplo, dagvill[/tags]

*) Jag vet ju att jag brukar sova mig igenom de program jag verkligen vill se, oavsett klockslag. Däremot är jag alltid vaken när det bara är skräp på TV.

2 kommentarer på “Ordning & reda”

    1. Men jaaa!
      Jag brukar annars ”fastna” på tisdag, enligt principen att måndag känner jag minsann att det är. Så är det tisdag, och tisdag, och tisdag och herregudärdetredanfredag?!?!?

Kommentarer är stängda.