Allmänt

Snart klart

Det går framåt med ombyggnaden av ”min” matvarubutik. De har hållit på lääänge med att göra om, ändra, bygga nytt (invändigt), byta ut inredning, så nu hittar man ingenting där inne längre. 😉

Jag skulle t ex köpa Marsánsås. Den har tidigare stått i samma varuskepp som sylten, men när jag väl hittade sylthyllan var det ingen vaniljsås där?!? Månntro vart den tagit vägen? Jag orkade inte snirkla runt affären ytterligare ett varv, utan bestämde mig för att jag får söka efter den nästa gång istället.

Det är byggställningar, återvändsgränder, nya genvägar, ändrade varukombinationer överallt i affären, så att handla är numera som att gå på skattjakt! 😉 Det kommer att bli jättefint när det blir färdigt, och faktiskt är alla kunder smått roade av att vimsa runt och fråga varandra om de sett vart en viss vara tagit vägen.

Det är inte första gången den affären byggs om. Jag minns när den hade ingången i hörnet där blommorna varit (vet inte vad som hamnat där nu), och senare när den slogs ihop med butiken bredvid för att utöka ytan. Allt har sin tid. Synd, bara, att utsidan är lika ful som förr. 😉

[tags]renovering, ombyggnad[/tags]