Allmänt, Foto, Katter

Ny vecka

Den här veckan kommer ni inte att höra av mig så mycket. Jag ska på kurs och kommer att vara utom räckhåll för en dator under flera dagar. (Miss Piggy, min lilla rosa laptop, är såld sedan länge.)

20160928_114617Helgen var alldeles, alldeles underbar, med smågossarna på plats! 🙂 Tågbanan var en megahit, alla gossar – både stora och små – lekte med den. Roligast var när lille E envist sköt loket baklänges och blev lika irriterad varje gång han släppte, så det for framåt igen.

Lille E har lärt sig klättra upp på köksbordet. Han ville ha frukt, så nu har jag bitmärken i alla äpplen och päron. :mrgreen: Lille J är så duktig att gå på toa själv, speciellt som jag strategiskt placerat ut små plastpallar på ”rätt” ställen (en lägre framför toastolen, en högre vid tvättstället).

Som vanligt hann jag inte ut på marknaden. Jag hade nog hunnit om jag varit noga, men jag ägnade mig åt avslappning när resten av gänget for ut. Ja, efter att jag röjt undan disken och torkat av bord, stolar och golv, förstås…

20130522_175214Det brukar se ut så här när jag packar. Ungefär. 😉

Jag har packångest. Dels har jag ingenting att ha på mig, dels måste jag kolla om jag har för stora flaskor i necessären. Vill ju inte bli stoppad i säkerhetskontrollen på flygplatsen. Helt plötsligt är det tusen små saker jag behöver fixa och gå igenom, bara för att jag ska vara borta två nätter. 🙄

A kommer att vara kattvakt under tiden. Nu har jag inte kollat med honom om han kommer att bo & sova hos mig, eller om han bara kommer att komma förbi för att ge katterna mat. Det visar sig. Kattmat är inköpt så det räcker för de dagar jag är borta (och några till) och jag köper hem lite vanlig mat, så får han äta hos mig om han vill.

[tags]mormor, barnbarn, gossar, duplo, tågbana, resa, kurs, packning, kattvakt[/tags]