Allmänt, Foto, Katter

Oktober

Så har det bytt månad – igen. Jag hänger verkligen inte med.

20161001_171121B och prinskorvarna har kommit idag! Jag slog på Stora Mormorstalangen och lagade en ordentlig middag: ugnslåda, modell åttifjorton. Äppelpaj (förstås) till efterrätt! Både från middagen och efterrätten blev mycket över, så de rätterna kommer även att serveras till lunch imorgon.

20161001_142911Det är (liten) höstmarknad i stan. A följde med B och gossarna, och kom hem med min Specialleverans – direktimport från USA. 😉 Alla glasögonbärare behöver nördvax! Man sätter vaxet på de ytor av glasögonen som vilar mot näsan, det motverkar ”halka”. Glasögonen hålls på plats – och det funkar faktiskt! 😆

20161001_185327Jag blev glatt överraskad när jag fick ett SMS att ett paket fanns att hämta. Min kattlampa (den skriker verkligen mitt namn med STORA bokstäver) hade redan kommit! Jag trodde den skulle dröja minst tre veckor till. När lampan är släckt ser den ut som vitt matt glas/ keramik, typ som den nakna statyn som visar röven i spegeln på bilden. :mrgreen:

[tags]ugnslåda, äppelpaj, nerd wax, glasögon, kattlampa[/tags]