Allmänt, Foto

Vardag

20161009_151122Åter till vardagslunken igen. Det blev grönsakssoppa igår till middag, med ohemula mängder morötter – därav den saffransgula färgen. Jag MMS:ade sonen och lockade med bild på soppan, men av någon underlig anledning hade han annat att äta. 😉

Grönsakssoppan berodde på min ovilja att gå till affären (= utgrävning från kylen) men efter maten var jag tvungen att handla i alla fall. Helst hade jag gått i morgonrock och pyjamas hela dagen* men är inte säker på att de släppt in mig i affären i den klädseln. Hmm, jag kanske måste prova någon gång…? 😆

Nu har jag helt plötsligt blivit invald i ”julgruppen” på jobbet!?! Det ska vara en liten grupp som styr upp det här med julfirandet/ julbord, så det är inte så betungande. Tänk att det bara är 10 veckor kvar till jul! 😯 Det börjar vara dags att styra upp det här med julklappar. I år igen.

[tags]grönsakssoppa, morötter[/tags]

*) Jag bytte om när A kom förbi, långt innan middagen, så jag behövde inte byta om just för att handla.

2 kommentarer på “Vardag”

  1. Så länge du har pengar och inte är helnäck tror jag det är OK att shoppa i vilken klädsel som helst.

Kommentarer är stängda.