Allmänt

Alltså

Min mobil har fått fnatt! 🙁

Det började igår med att den inte kände igen mönstret jag ritar på skärmen för att låsa upp?!? Jag försökte och försökte men var till slut tvungen att använda ”reserv-PIN-koden” för att låsa upp skärmen.

Idag hakade kameran upp sig när jag skulle ta en bild, så markören bara snurrade och snurrade och tog ingen bild. Dessutom, när jag kom till jobbet ville mobilen inte ansluta till nätet utan envisades med att använda 4G. Alltså, vad är det som händer?!?

*irriterad*

Det kanske går att ta en bild ikväll istället, för jag ville så gärna visa er att – håll i er! – på mitt skrivbord är det a) städat och b) en skrivare installerad! Hoppsan! 😯

Det är – förstås – A som varit i farten. Han har bestämt sig för att sköta pluggandet hemma hos mig, då det är färre distraktioner där. Hemma vid sin egen dator blir det lätt att han halkar in på något roligare, eller råkar kolla på TV en lååång stund, eller hittar på något annat kul.

Då går det bättre att jobba på mammas tråkiga dator som inte har några roliga program installerade (och är för gammal, ouppdaterad och trög för att spela med) (datorn, inte mamma 😆 ). Mamma har en TV med vanliga kanaler så den lockar inte. Dessutom kan mamma kanske hjälpa till lite när hon kommer hem från jobbet… 😉 (Om inte annat så med att hålla studiemotivationen uppe!)

För att inte tala om att mamma lagar middag… Igår gick mamma dock i strejk och placerade sonen vid spisen – men hon hade köpt hem matvarorna – och lät honom laga maten medan hon själv filade naglarna och petade navelludd (läs: kollade Facebook på mobilen) i soffan under tiden. Lite rättvisa ska det vara!

Dagens middag blir lasagne, så MJÖLKEN FÅR INTE RÖRAS under dagens pluggande. Det viktigaste med en lasagne är ju såsen, eller hur? 😉

[tags]mobil, teknikens under, studier, skrivare, motivation, middag[/tags]

2 kommentarer på “Alltså”

  1. Trist när döda ting inte fungerar…min kamera på mobilen strejkar också emellanåt. Tror det är inbyggda fel – för att vi ska köpa nya! 🙂 Har väl haft min i 4-5 år, det är ju väääääldigt länge i jämförelse med ”di unga”.

    1. Mobilerna är säkert utrustade med grej som säger att ”nu är jag för gammal” och så lägger de av, så man måste köpa en ny. *suck* Det är ändå inte så länge sedan jag köpte min, ett eller kanske två år. (Snabbkoll: den köptes 1 nov 2015, så den är inte ens ett år!)

      Men det är klart, med den hastighet nya modeller kommer så är väl min mobil stenålders redan nu. 😉

Kommentarer är stängda.