Allmänt, Foto

Ner som en pannkaka

20161014_171654Kvällshimmel med vattrade moln.

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Jaha. Så kan det gå. Nå, inget att haka upp sig på. 🙄

Jag har ”råkat” köpa en bunt e-böcker, då den senaste jag läste tog slut igår. Nu behöver jag bara sånt som är lätt att äta medan jag läser* så är helgen räddad! 😉

Jooo, jag vet; tvätten – både ren och smutsig – väntar på mig. Och jag skulle kunna köra runt med dammsugaren. För att inte tala om disken… Men jag har ju nya böcker! 😆

20161015_095736

För övrigt är vädret väldigt fuktigt, speciellt nattetid. Jag glömmer jämt att ta in ”kattfilten” från korgstolen på altanen på kvällen, och får då istället hänga den på tork på vardagsrumsdörren. När den är torr åker den ut igen, för att sedan glömmas bort åter en kväll…

Det regnar inte på dagarna, men är dimmigt kvällar, nätter och morgnar. Ibland håller dimman i sig länge – igår, t ex, låg dimman som en tjock vit korv mot bergen över älven fortfarande vid lunchtid. Vi får all den fukt som behövs, men mot dimman hjälper inte altantaket.**

[tags]e-böcker, dimma[/tags]

*) Ja, jag äter medan jag läser (eller läser medan jag äter, hur man nu vill vända det) – är det något som är fel med det? Gör inte alla det?

**) Nej, jag tänker INTE glasa in altanen! Ännu fler fönster att putsa? Nej. *skakar på huvudet*