Allmänt

Freeedag

Fredag, ljuvliga fredag! Arbetsveckan närmar sig sitt slut – bara timmar kvar! 🙂

Jag har inga särskilda planer inför helgen, utan får väl ta itu med de vanliga hushållssysslorna. Det behövs dammsugas, fönstren i sovrummen är ännu oputsade (och de små fasta fönstren, i trappan och badrummet), tvätt ska tvättas och vikas. Förutom detta har jag en bunt olästa böcker. Vi får väl se vad som lockar mest… 😉

Igår försökte jag knäcka mitt gamla rekord (som jag redan har glömt klockslaget för) genom att ta på mig pyjamas och morgonrock redan vid 16:30. Det är bästa hemma-dressen! 😆 Att laga mat i den klädseln stör inte mig det minsta, speciellt när det bara är jag hemma. Om A varit hos mig hade jag kanske väntat lite längre med att byta om. Kanske.

Eftersom min hemmadator var igång igår kväll, så ”råkade” jag halka in på Ellos (igen!?!) och beställa lite grann. 😳 Ja, det gäller ju att utnyttja den 50%-rabatt jag fått, eller hur? Jag plockade saker i varukorgen, men plockade bort nästan allt innan jag skickade iväg ordern.

Givetvis ångrade jag mig så fort jag tryckt på ”Sänd”-knappen, men då var det så dags. Alltså, jag ångrade sådant jag plockat bort – inte sådant jag plockat dit. Jag hade ju kunnat shoppa mer! 🙄

UPDATE
Jag har förresten ett projekt att roa mig med under helgen! Skafferirensning… Inte så kul, men nödvändigt – och det blir så snyggt när jag är klar! För att inte tala om hur lätt jag kommer att hitta saker efter rensningen.

Jag tänkte synkronisera röjandet av skafferiet med att vi har tömning av soptunnorna nästa vecka. Då blir jag av med skräpet snabbt, det behöver inte ligga i tunnorna flera veckor. (Under vinterhalvåret har vi soptömning var 4:e vecka.)

[tags]fredag, planer, morgonrock, Ellos[/tags]

2 kommentarer på “Freeedag”

  1. God morgon. Jag ville bara säga att den ”Ukrainska spamroboten” är tillbaka igen 😉
    Så du vet vem det är… 🙂

Kommentarer är stängda.