Allmänt

Julgrupp

Det var alldeles lagom att stoppa fläskkarrén i ugnen under lunchen. Då var den klar när jag kom hem. 175 grader i drygt 3 timmar, inlindad i folie. Karrén fullkomligen smälte i munnen och var svår att skiva snyggt, fast jag hade en vass kniv. Så då vet ni. 😉

Jag har blivit invald i jobbets ”julgrupp”. Vi ska ha vårt första möte nu på morgonen, så jag undrar om jag får vara väldoftande hyacint eller den där pyttelilla enen med glansiga kulor. 😆 Hoppas bara att vi inte ska sjunga, då är jag inte med.

Jag sjunger numera endast när jag är ensam, då astmasprayen (?) har förstört min sångröst. Rösten skär sig när jag minst anar det, sånger jag klarat förut går inte alls numera. Tyvärr. Det känns även som att jag fått en hesare röst, inte bara när jag sjunger utan när jag talar också.

Matsedeln har jag redan ändrat, då jag plötsligt insåg att ett möte (med middag) är den här veckan, inte nästa. Som tur är, har jag viss vana att ändra mig i sista minuten. 😉

UPDATE
Det blir ingen sång i julgruppen. Jag slipper även vara hyacint.

[tags]karré, julgrupp, sång[/tags]