Allmänt, Foto

Ny plats

20161027_072436För intresseklubben: kattlampan har fått en ny plats, i köksfönstret ut mot gården.

Planen är att jag inte ids sätta upp den lilla hängande fönsterlampan jag haft tidigare i det fönstret, eftersom gardinstången aldrig verkar vilja komma på plats. Det ska dessutom upp en rullgardin – först av allt – så det kan dröja innan jag har läge att hänga något i det fönstret igen.

Problemet är att jag nu måste köpa en adventsstjärna på fot, eftersom jag brukat byta ut fönsterlampan mot en hängande stjärna, när den tiden kommer. Nå, det är petitesser – jag har ju gott om tid på mig att hitta en stjärna på fot.

Snart är det dags, hörni! Första advent rusar närmare i tiden, och hips vips är det ljusstakar och stjärnor i de flesta hus. Det är NU man ska börja shoppa julklappar, från en väl förberedd lista, men där har jag inte riktigt hunnit med. Jag gör väl som vanligt: springer runt i affärerna dagen före julafton och försöker hitta något som inte är slutsålt…

(Visst är jag hemsk som påminner om julen redan nu, men tiden går så snabbt förbi.)

UPDATE
För den extrema delen av intresseklubben: jag har flyttat kattlampan en bit längre ut från hörnet nu. 😉

[tags]kattlampa, fönster, adventsstjärna, ljusstake, julklappar[/tags]

2 kommentarer på “Ny plats”

 1. Att köpa en adventsstjärna på fot låter inte som ett ”problem”.
  Snarare ett sant nöje.
  Det är hög tid att tänka på advent (och jul).
  Advent kommer ju redan i November! (=tid för mer glögg)
  Tror minsann att jag ska plocka fram min ”vinterlampa” som jag köpte på IKEA förra hösten.
  4 stjärnor på en fot- det är väl ingen adventsljusstake? Den kan man ta fram nu, eller?

  1. Den är helt klart en vinterlampa, har inget med jul eller advent att göra. Säger vi… Ta fram den, du! 😉

Kommentarer är stängda.