Allmänt, Foto

Färdig

20161029_121621Höstutsikt från altanen.

Sådärja. Det var den här lönen, det. Så känns det när räkningarna är betalda, men var inte oroliga: jag har kvar pengar på kontot! Till och med så mycket att jag får börja planera min nästa IKEA-resa… 😉

Det är något skumt med IKEA. Jag ska bara kolla om de har något nytt, och allt är så billigt, och jag ska inte alls ha någonting – bara kolla – och ändå kostar det typ 800 spänn att gå genom kassan…? 😳

Nå, det finns fler ställen att göra av med pengar på. Nu är snart ”min” matvaruaffär färdig med ombyggnationen – och den kommer att bli kanonbra! Både snyggt ordnat och med större överskådlighet än tidigare. Nu återstår bara att lära sig hitta rätt i hyllorna igen. En del avdelningar/ diskar har flyttats runt under byggtiden, så jag fått söka på flera ställen.

Postorderfirmorna är som galna så här års. Jag får både mail och SMS om rea-rabatter från alla möjliga firmor jag någonsin handlat ifrån. Julklappsracet tar sin början. Jag vet förstås inte heller detta år vad jag ska köpa åt gossarna, men hoppas deras mor har några tips åt mig. 🙄

Den här helgen hoppas jag att A har tid att byta till vinterdäck åt mig, annars får jag ringa en däckfirma på måndag. Nu börjar det vara både halt på vägarna och mycket vilt på språng, så det gäller att dels hålla sig på vägen och dels kunna stanna snabbt när det behövs.

Inatt har det varit väldigt dimmigt, och kallt. Det är fortfarande någon kallgrad. Bilen är helt och hållet frostig, precis som allt på altanen. Jag tog in sittdynan och kattfilten från korgstolen igår kväll, som tur var. Men, för att se det positiva i det hela: ingen snö! 🙂

[tags]lön, betala räkningar, shopping, IKEA, julklappar, postorder, vinterdäck, halka, frost[/tags]