Allmänt, Foto

Min första kappa?

20161030_133741Jag har fyndat, hos Ellos! När den här kappan dök upp, väntade jag till rätt tillfälle – och så damp det ner en 50%-rabatt i min mail… 😉

Jag ska chocka jobbet med den här imorgon! Dessutom har jag så smått chockat mig själv, eftersom jag verkligen inte brukar köpa något som måste kemtvättas – men jag kunde inte låta bli.

Min bild är verkligen dålig (se bättre bilder i länken jag lade ut) men att fota svart mot svart när solen ville vara med och leka, var inte lätt. Anyway, jag ville visa den (fusk-)pälsiga kragen.

Det är nog min första kappa, såvitt jag kan minnas. I och för sig är mitt minne väldigt kort ibland 😉 men jag brukar satsa på (täck-)jackor när det är dags att shoppa inför den kallare årstiden.

(Det tog bara tre besök till matvaruaffären innan jag kom ihåg att hämta paketet också, förutom att shoppa. 🙄 )

Det har varit en jättefin dag idag! Solen har åter visat sig, efter veckor av gråväder, så A bytte till vinterdäck åt mig ute på gården – han iddes inte köra in bilen i garaget när vädret var så fint. Under tiden tömde jag altanen på det som skulle bort därifrån innan vintern.

Och ikväll snöar det…

[tags]Ellos, kappa, vinter, byta däck, sol, snö[/tags]

2 kommentarer på “Min första kappa?”

    1. Tack! 🙂
      Den är MYCKET snyggare i verkligheten, än på min dassiga bild, men Ellosbilderna är bättre.

Kommentarer är stängda.