Allmänt, Foto

Viss planering

20161031_081329En av mina kontorsklockor.

OK, jag har fått indikationer om att ett IKEA-besök kanske passar lördagen den 19 november…? Det beror lite på planeringen hos andra som ska med 😉 men jag siktar mot den dagen. Ungefär. Då blir det en utlandsresa också, har jag hört rykten om. *vinkar åt K*

Måndag idag. Suck. Helgen försvann så fort. Jag önskar en extra dag mellan lördag och söndag – inte bara en timme, som vi fick nu, och dessutom vill jag ha det varje helg.

Vintertiden (normaltiden) är tillbaka fr o m igår. Jag har ställt om nästan alla klockor, bara den i bilen kvar. Den försökte jag ställa i morse, men det är inget att börja med när man har bråttom. Det blev ett väldigt opassande klockslag – helt plötsligt går den 1 timme och 20 minuter för fort? Jag tryckte bara på en knapp eller två, och hux flux hade klockan ändrats?!?

Nu måste jag ställa om klockorna på kontoret också. Klockan i datorn har ställt om sig själv, men jag har två batteridrivna som måste ställas om för hand.

[tags]planering, vintertid, normaltid, klocka[/tags]