Allmänt, Dagens outfit

Det tar sig

A har satt upp ytterligare två rullisar åt mig igår, men menade att det fick räcka för stunden. Jag kommer att tala om åt honom att minst en till måste upp innan helgen *he he* eftersom B har lovat sin kompis L att hon också får övernatta hos mig, efter 30-årspartyt* på lördag. 😕

Jag funderar på vilken musik jag dra igång på maxvolym kl 05:30 på söndag morgon – några förslag? 😈

Dagens planer: dammsuga bort de värsta korvarna av katthår, både uppe och nere. Eventuellt bädda färdigt i extrarummet* och stänga dörren dit, så inte froppisen hinner håra ner sängen så mycket (hon kryper in under överkastet). Planera – och shoppa? – mat inför helgen.

Inte nu för att B (och L) kommer, utan för att jag vill äta alla dagar. Just idag ”nyöppnar” mataffären efter renoveringen, så det kan bli en utmaning att handla precis idag… 😉 (Läs: pensionärer som gratisfikar och vimsar runt och har gott om tid.) Bäst att äta innan jag går dit!

Dagens väder är att snön ligger kvar. Efter större gator och vägar har snön smält bort, men efter smågator – som min – har ungjäklarna roat sig hela natten med att slira på längden och bredden med sina bilar/ EPA-traktorer. Det gör gatorna svinhala, men snart har väl de värsta slynglarna nött upp sina däck, så buset lugnar ner sig. 🙄

Dagens outfit är min Linus-på-linjen-t-shirt! 😆 Den har framkallat många glada miner hos mina medarbetare.

[tags]rullgardin, hotell, sovmorgon, städa, handla, halka, Linus på linjen[/tags]

*) Det är förstås ännu en 30-åring – B:s årgång och gamla klasskompisar – som ska firas. Annars hade hon kommit nästa helg, när hon har gossarna.