Allmänt, Foto

Uppföljning

Efter att ha skummat igenom en del av mina tidigare inlägg, ser jag att en del saker behöver följas upp eller förklaras lite grann.

Min nya kappa hade jag bara en dag på jobbet. Inget fel på kappan, men jag insåg att jag måste tvätta bilen innan jag kan använda kappan igen. Det är inte kul att luta sig över en lerig bil och skrapa is från rutorna när man har en kappa som ska kemtvättas. Just sayin’.

Klockan i bilen går fortfarande väldigt fel. Varje gång jag försöker ställa om den till rätt tid, så hoppar den framåt eller bakåt i tiden, i ojämna intervaller. Den kanske har jet lag?

Skafferiet är fortfarande inte rensat. Det *host host* kom annat emellan… Nu har jag inte planerat in rensning den här helgen, men det måste göras före jul, i alla fall. Spännande fortsättning i nästa nummer!

På tal om mat, så har min 16:8 spårat ur igen. Ja, ja. Shit happens. Jag får väl köra en nystart på söndag med att väga mig. Det underlättar faktiskt om jag kommer ihåg att väga mig en gång i veckan – annars vet jag ju inte om jag går upp eller ner i vikt.

2016-01-31 08.50.17Vågjävel.

[tags]kappa, vintertid, skafferi, diet[/tags]