Allmänt

Som väntat

Under lunchen passerade jag mataffären som har nyinvigning idag.

Det var som väntat: parkeringen var knökfull, de bilar som inte cirklade runt i jakt på en parkeringsplats stod parkerade längs alla angränsande gator, folk sprang kors och tvärs över gatorna. Den Nya Charkdisken skulle invigas klockan 12! Skynda att gratisäta fynda!

En liten stund efter 12 fanns en film från invigningen på Facebook, där föreståndaren höll ett litet tal (ljudet var väldigt dåligt, så jag hörde inte vad han sade). Medelåldern på de väntande kunderna var… ähum… väldigt hög, men det är väl så när det erbjuds gratis fika.

Nu ska jag själv fara och handla. Gissningsvis tar det inte mer än 1½ timme att köpa mina tre varor och komma igenom kassan. Nåja, jag ska inte gnälla: det har verkligen blivit jättefint därinne, och om jag inte vill köa idag kan jag gå till den andra affären (för omväxlings skull).

[tags]invigning, pensionärer, gratisfika[/tags]

2 kommentarer på “Som väntat”

    1. Nej då, jag använde en helt vanlig kassa så jag fick prata med (ytterligare) en anställd och tala om hur fint det blivit! 🙂

      Och av någon underlig anledning blev min handelslista med tre varor uppgraderad till typ 33 varor innan jag var igenom affären…?!? 😉

Kommentarer är stängda.