Allmänt, Foto

Eländes elände

20161110_123257Inte nog med att vintern kommit, så jag fått börja tjudra bilen vid väggen; dessutom har valet i USA (med sin obegripliga regler) gått åt skogen* – och så har Leonard Cohen dött. Bara elände. 🙁

Men det finns goda saker också! Det är ju äntligen fredag idag! Jag planerar lunch från grillen, då mina sista burkade rester skickades hem med ömklig ryggskottig son igår kväll.

Boken jag lånat från bibblo är faktiskt bra, jag sögs in i den direkt. Vilken tur det snart är helg, så jag får ligga på soffan och sträckläsa boken! I vanliga fall läser jag helst deckare, men brukar variera mig ibland.

[tags]vinter, USA-val, Leonard Cohen, fredag, Swede Hollow, Ola Larsmo[/tags]

*) Få se vilka konsekvenser den kommande presidenten får för resten av världen?