Allmänt, Foto

Trevlig (h)älg!

20161111_114708Älgen jag såg utanför en affär under lunchen, fick mig att tänka på att det snart är advent. Jag tror jag ska sätta upp ljusslingan på altanen redan under helgen – det blir både ljusare och mysigare att gå ut och röka under kvällarna då.

Jag kommer att få herrbesök imorgon! 😉 Inte av de små herrarna, tyvärr, utan en kille från värmeverket kommer för att byta fjärrvärmemätare hos mig. Jag har tidigare fått ett brev om att det kommer att göras under hösten, och nu är det dags.

Helgplanerna är väldigt oplanerade. Det kan hända att jag har så tråkigt att jag viker tvätten för att få tiden att gå, men annars har jag en del tvätt att tvätta också. Tänkte byta i gästsängarna, så det är rent och fräscht tills ”familjen B” kommer nästa gång.

Det syns inte på bilden, men det småsnöar. Små, vassa snöflingor som virvlar lätt i vinden. Mycket fluff (snörök) om man ska ut efter vägarna, alltså.

[tags]älg, advent, ljusslinga, fjärrvärme, tvätt, snö[/tags]