Allmänt

Trött

Jag är så trött idag. Inte bara utmattad efter gårdagens shoppingrunda, utan trött som en urvriden skurtrasa. Det kan vara en förkylning som lurar i kroppen, men jag har – som vanligt – inte tid att vara sjuk just nu.

Vaknade strax före halv 5 i morse av att jag ville nysa. Och jag nös och jag nös och jag nös, men till slut lugnade det ner sig och jag kunde försöka somna om igen. Då började väckarklockan att ringa… Nå, jag kunde snooza flera gånger, men det gör inte att jag känner mig piggare.

Gammelkatten (madamen) gick ut innan jag for till jobbet, så jag hoppas att A kommer och pluggar hos mig – då släpper han in henne. Annars får hon sitta/ ligga ute och vänta tills jag kommer på lunch. (Jag har förstås bäddat i korgstolen med en filt åt henne, så hon inte fryser medan hon väntar.)

Dagens väder är bättre än igår, däremot tror jag väglaget är sämre. Igår var det åtminstone blött, idag har det frusit på – så det kan vara ordentligt halt på sina ställen. Jag vet inte om det var halt igår (behövde aldrig prova bromsarna vid ett oväntat tillfälle 😉 ) men det var snoriga moddsträngar som sade ”splosch” över hela bilen varje gång jag mötte en lastbil.

[tags]trött, halka, snömodd[/tags]