Allmänt

Hosta

För intresseklubben: min hosta har blivit värre. Mer frekvent, men jag är bara hostig, inte sjuk annars. Irriterande, i allra högsta grad. 🙁

Jag klarade mig undan skyltsöndagen i år igen! Stannade helt enkelt hemma och njöt av lugnet, med en god bok och TV:n. OK, jag hade egentligen behövt handla mat under helgen, men överlevde på ”reserver” jag hittade i kyl & frys.

Det vete fåglarna om jag får ihop någon matsedel den här veckan. Planen just nu är att bunkra varmkorv (och bröd) då det är både gott och lättlagat.

Egentligen borde jag passa på att provlaga diverse recept att fylla mina nya lunchburkar* med, men jag vet inte om jag ids. Jag får se om någon maträtt ”ramlar över” mig när jag går med min kundvagn mellan hyllorna i affären ikväll, annars blir det korv & bröd. Hela veckan.

På tal om fåglar, jag behöver nog fylla på fågelmatarna som hänger ute på gården? Eftersom jag inte röker på bron, så ser jag inte fågelmatarna lika ofta, och har inte tänkt på att se efter om det är några frön kvar i dem.

Kattrackorna ser däremot till att få all den mat de behöver, och mer därtill. Det är ett himla skrikande varje morgon, då de vill ha färsk mat istället för gårdagens rester. Jag tycker att om rester duger åt mig, så borde rester duga åt dem också, men så är inte fallet… Bortskämda? Mina katter? Nähä, var får du det ifrån? 😉

[tags]hosta, skyltsöndag, matsedel, fågelmat, kattmat[/tags]

*) Jag var ju på IKEA förra veckan…