Allmänt, Foto, Katter, YouTube

Ingen kvalitet

20161126_143001Det är ingen kvalitet på grejerna nu för tiden! Jag har ju bara haft det här kylskåpet i 13 år! Nå, ett nytt handtag borde gå att ordna – själva kylen fungerar ju fortfarande. Jag får klösa lite värre än vanligt för att öppna dörren, men den går att öppna.

20161125_205150Gårdagen avslutades med ett massivt snöfall. WTF?!? Var kom det ifrån? Jag hade köpt ett litet begagnat avlastningsbord billigt på annons (av en privatperson), och åkte och hämtade det. I snöstormen. Den kommande sommarens grillstunder är nu räddade! Det gäller att förbereda i god tid. 😆

fb_img_1480167077529En bekant undrade om jag har en renslina för avlopp. Jo, det har jag men det var inte rätt dimensioner på den. Jaha. Nå, nu vet de var den finns om de behöver låna för att ändå prova. Stock i avloppet är ingen höjdare under en helg. Inte någon gång, men framför allt inte under en helg.

A har varit förbi och skottat upp gården åt mig, så jag slipper känna mig insnöad. Själv har jag sopat balkong, bro och altan. Jag har även satt fram de elektriska adventsgrejerna idag, så nu är det bara kvar att söka fram fyra ljus till bordsljusstaken. Sedan är allt julpynt på plats!

Jag kör den minimalistiska stilen vad gäller julpynt. Nu är juniorerna gamla nog att inte bli sura för att jag inte tar fram deras egenhändigt tillverkade pynt från dagis/ fritids/ skola. Snart börjar nästa generation fylla på lagret, och då får jag ställa fram barnarbete pynt igen. Circle of life… 🙄

Det är ett tag sedan jag berättat om katterna åt er. Jag måste erkänna att jag inte varit någon vidare kattmatte igår…

  • Först glömde jag madamen ute i snöstormen i tre timmar!!! 😯
  • Sedan stängde jag oavsiktligt ute froppisen i flera sekunder – säkert en halv minut! 😳

Jag låg mycket risigt till efter de fadäserna, men katterna har lugnat ner sig till idag. Nu får jag – på nåder – klia dem igen.

[tags]kylskåp, snöstorm, renslina, julpynt, Circle of life, katter[/tags]