Allmänt, Foto, Katter

Utvilad

Igår var jag hur trött som helst, hela dagen, men i morse vaknade jag kl 0500 av mig själv – pigg och utvilad! Yay! 🙂

Vi får väl se hur länge det pigga håller i sig, men nu är Mörka November åtminstone förbi. Istället har vi Mörka December – men det är en annan modell av mörker. Juleljusen lyser upp mörkret och snön har lagt sig. Det må vara mörka morgnar och kvällar, men snart vänder det.

Medan jag sov gott framför TV:n hade B roat sig med att skicka en enkät till mig. Det var ”frågor om din mor” som hon svarat på och sedan skickat vidare för att jag skulle se om hon svarat rätt. Redan vid tredje frågan skrattade jag så jag grät, och det blev bara värre (alltså bättre) allt eftersom. Hon känner mig alldeles för väl! 😆

Få se om jag kommer ihåg att ringa frissan idag? Jag har bara tänkt göra det sedan ett år tillbaka, ungefär… Mitt hår växer som om jag använder gödning istället för schampo. Minst två decimeter, kanske tre, måste kapas bort för att det ska bli hanterbart igen. Håret är helt utom kontroll!

20161015_162430Jag bör även ringa veterinären och kolla om de är här denna fredag, eftersom de har mottagning varje onsdag och varannan fredag. Jag minns förstås inte vilka fredagar de är här (jämn eller udda vecka?) och glömde köpa specialkattmat igår. Nu är det sista från påsen upphällt i skålen, så ett par dagar till klarar madamen sig, innan det blir kris.

UPDATE
Veterinären är här fredagar jämna veckor, så jag får tag i kattmaten trots allt! 🙂

[tags]pigg, december, enkät, frissan, klippning, veterinären, kattmat[/tags]