Allmänt

Så blev det

Det blev som jag sedan tidigare misstänkt: jobbet bjuder inte på julbord i år. Istället erbjuds vi en ”jultallrik”. Den 22 december. Efter arbetstid. Jag gissar att listan med anmälda inte blir så jättelång, men jag kan ju ha fel? (I vilket fall som helst ska inte jag anmäla mig, då jag är upptagen med annat.)

Nu har jag ju ätit ett IKEA-julbord, så lite julsmaker har jag hunnit få. Tyvärr visste jag inte före IKEA-besöket att A önskar sig en kaffeburk i julklapp, men jag skriver upp det här och nu – så kanske jag kommer ihåg det när jag passerar hushållsprylar i någon annan affär. (Det lär inte bli fler besök på Det Stora Blå Varuhuset före jul för mig.)

Korvarna är slut! Jag har hetsätit korv i flera dagar och ser nu fram emot att få trycka i mig något annat till lunch/ middag. 😉 På lunchen ska jag i alla fall åka och köpa kattmat, så då far jag nog hem och hittar någon sorts smörgås till lunch. Till middag kan det bli något smaskens från affären, då jag planerar att handla efter jobbet.

Planerna inför helgen består mest av tvätt. Både ren och smutsig. 🙄 Samtidigt skulle jag behöva åka till L; dels för julklappsinköp, dels för leverans av grejer åt B. Vi får väl se hur det blir. Vädret skulle bli klart men kallt, så det kan hända jag slinker iväg. Hellre kyla än snöstorm när jag är ute längs vägarna.

[tags]julbord, IKEA, kaffeburk, korv, lunch, middag, tvätt[/tags]