Allmänt

Tråkmåns

Jag är en riktig tråkmåns ibland. Rätt ofta, faktiskt. Som idag, till exempel. 🙄 Istället för att åka till L i det vackra, soliga (men svinkalla) vädret, bestämde jag mig för att stanna hemma. Inget ont som inte har något gott med sig; jag har tvättat en maskin.

Om jag orkar lyfta mitt lata arsle ur soffan imorgon ska jag åka på julmarknad i S. Svägerskan E ska vara där med sitt hantverk och kompisen I, så vi ska eventuellt käka tillsammans när marknaden är över. Vi får se; I är inte ännu tillfrågad, så det kan hända hon har andra planer.

Det är inte mer än -20 grader, men det känns jättekallt ändå! Det är läge att plocka fram långkallingarna, tror jag. Det skulle bli något varmare imorgon, men då snöar det istället. Håhå jaja, aldrig får man vara glad! 😉

Jag ska kolla på julklappar online, i år igen. Tänkte se vad Ellos har (så jag kan ”råka” beställa lite kläder också). Talade med B idag så jag har koll på aktuella storlekar och önskemål angående gosskläder och leksaker.

[tags]tråkmåns, julmarknad, kallt, julklappar[/tags]

2 kommentarer på “Tråkmåns”

  1. Ibland är det väldigt skönt att bara få vara tråkig. Det är något som jag tror de flesta av oss har behov av.

    1. Ja, det är faktiskt inte helt fel att bara ta en liten time-out och ”bara vara själv”. Komma ikapp sig själv lite grann. 😉

Kommentarer är stängda.