Allmänt

Omslag

Det blev ett rejält omslag i vädret. Igår kröp temperaturen ända ner till -25 grader (enligt min kontorsgrannes termometer) för att senare, under kvällen och natten, vända raskt uppåt: i morse var det någon plusgrad!?! 😯

Jag har sopat av altanen och balkongen, och började så smått med bron. Tyvärr har det fyllt upp så mycket på sidorna där, att man måste skotta med spade för att få bort snön från trappstegen, och det hann jag inte börja med på morgonen. Om inte A råkat komma förbi och göra det innan jag åker hem på lunch, så får jag väl göra det då – innan det fryser på igen… 🙄

Julklapparna lyser än så länge med sin frånvaro. Ett paket är skickat, men det jag verkligen ville ha kommer förstås i ett senare paket. *gaahhh* Irriterande! Jag beställde förresten inga kläder (åt mig själv) den här gången, då jag insåg att mellandagsrean snart brakar igång. Får shoppa loss då istället. Om suget är kvar.

Nej, åter till jobbuppgifterna. Jag brukar inte skriva om jobbet, då det inte är något att skriva om 😉 men vissa saker kan jag inte undanhålla er: vem f*n har kommit på att göra VITA post-it-lappar??? Stryk skulle h*n ha! 👿 Post-it ska vara knallgula eller orangea eller valfri knallig färg, så man ser dem tydligt på vita pappersark, och inte råkar bläddra förbi dem.*

Märks det att jag inte hunnit ha kafferast än? 😉

UPDATE
För den som undrar, så kom jag faktiskt ihåg att plocka fram salladsburken igår till middagen. Återstår bara att komma ihåg den alla dagar (tills den är slut)… Men det var en bra idé – färdiga ingredienser, bara att slänga ihop i en burk och köpa hem!

[tags]kyla, blida, snö, vinter, julklappar, postorder, post-it[/tags]

*)  Att någon sedan är så dum att h*n beställer dem till vårt lager, rår jag inte för. Det var inte jag. Det var säkert extrapris på dem… *mutter mutter*