Allmänt

Torsdag

Jag hoppas verkligen det är torsdag idag, så jag är på rätt dag för en gångs skull… Den här veckan har jag redan hunnit byta plats på tisdag och onsdag, så jag var lagom förvirrad igår. Tänkte gå på en (tjej-)träff på kvällen, men insåg i sista ögonblicket att den redan varit – kvällen före. 😳 Så kan det gå!

Mitt ena paket med julklappar har kommit, så jag ska hämta det idag. Antingen på lunchen eller efter jobbet, får se när jag kommer ihåg. Det andra paketet – med den bästa julklappen – har jag inte hört ett knyst om?!? Varken att den är slut eller att den är skickad. *hmpf*

Frågan är nu om jag ska åka till L i alla fall för julklappsshopping under helgen, eller om jag ska shoppa ännu mer online? Jag har en del IKEA-inköp som behöver levereras till B – och så har hon gossarna till helgen, så jag får gosa lite med dem om jag far dit. 😉 Förutsatt att de inte har magsjuka eller annat otrevligt, förstås.

Jag hittar bara en massa trevliga saker jag vill köpa åt mig själv just nu. På fredag har affärerna ”nattöppet” till kl 24, och då ska jag nog gå och kolla på en klädaffär. Eller också gör jag undan det redan idag, medan chansen att få tag i rätt modell/ färg/ storlek är något större… Vi får se.

[tags]dagvill, julklappar, shopping, ego[/tags]