Allmänt

Hupp hupp

Ajdå! 😳

Jag hade tänkt vara Besökare imorgon, men de jag tänkte Besöka kommer kanske hit istället!?! Då måste jag slå in julklapparna ikväll (och gömma dem), eftersom jag öppnat paketet jag hämtade ut igår.

Annars hade paketet fått vara, till närmare jul, men jag behövde läsa fraktsedeln för att se om julklappen jag verkligen ville ha hade blivit struken från listan. (Det var den inte, men jag har fortfarande inte fått någon indikation om när den kommer.)

Jag behöver handla en del smått & gott, ifall Besökarna kommer. Frågan är om jag ska gå ikväll eller om jag väntar till imorgon, då jag fått säkert besked. Om de inte kommer behöver jag inte handla allt jag skrivit upp på listan. Jag tror jag avvaktar.

På lunchen droppade jag förstås tomatsås på min vita tröja, men jag iddes inte byta. Tog en långfransad sjal över och hoppas att ingen märker något. 🙄

Som den goda medarbetare jag är, tar jag med mig hemläxa under helgen. Nej, jag måste inte, men det är bra att ha pappren hemma ifall jag kommer på något viktigt när jag inte är på jobbet. Om jag får tid att tänka, förstås. 😉

[tags]besök, julklappar, handla, haklapp, hemläxa[/tags]

2 kommentarer på “Hupp hupp”

    1. Alla mina tröjor, oavsett färg, har spillfläckar på magen… Fläckarna syns dock bäst på de vita. 🙄

Kommentarer är stängda.