Allmänt

Mellandagar

Jaha, någon som hunnit vara på mellandagsrean? 🙂

Den brukar ju köra igång redan på juldagen, men jag har inga planer på att shoppa loss annat än online i år (och där tror jag vissa butiker började redan före jul med rean…) – om ens där. Jag jobbar alla vardagar och har inte planerat någon extra ledighet.

Julen bestod mest av tindrande barnaögon. 🙂 Delvis på grund av feber 🙁 men julklapparna var uppskattade – och vi fick tomtebesök TVÅ gånger!?! 😯 Den första tomten lämnade julklappar, den andra var bara på besök…

Jag har lärt mina barn att de ska dela med sig till varandra, alltså fick A en rejäl omgång snuva av B. 😉 Själv har jag klarat mig, än så länge, enligt devisen ”ont krut förgås inte så lätt”. Jag antar att det däckar mig till nyår eller trettondagen, om jag alls drabbas.

I morse gjorde jag en grov miss i planeringen. Jag hade några cigg kvar i ett paket, men bestämde mig för att bara ta tändaren med mig till jobbet och stanna vid macken för att köpa cigg.

Precis när jag skulle backa ut från gården, kom en traktor och plogade förbi – och började sedan svänga och krumelura sig fram och tillbaka vid gatukorsningen strax bredvid min gård. Jag lyckade ändå snirkla mig ut från gården utan att bli överkörd eller nedplogad.

Självklart glömde jag då bort att stanna vid macken, så jag kom till jobbet utan cigg. Upptäckte att alla andra rökare tagit ledigt just den här veckan… *gaahhh* Jag räknar minuterna tills jag kan smita iväg till macken. 😉

[tags]mellandagar, rea, tomtar på loftet, dela med sig, röksugen[/tags]

2 kommentarer på “Mellandagar”

  1. Jag ”råkade” slinka in på Hemtex och Kapp Ahl på vägen till Coop.
    Men kom ut med – INGENTING!!?
    Men, lugn, jag kan nog ta igen detta vid rätt tillfälle.

    Sparar mig till nästa vecka…
    Jag får ju ha 23 kg bagage!

Kommentarer är stängda.