Allmänt, Foto

Uppesittarkväll

20161223_003644Först fick jag två uppsättningar julblommor; en från jobbet, en från J:s föräldrar. Glad och överraskad blev jag! 🙂 Med lite tur överlever de julen utan att torka ihop allt för mycket, då jag är ökänd för att ta död på blommor.

Sedan fastnade jag på soffan med mobilen, länge och väl. Det var en app som gjorde att allt slöades ner till snigelhastighet. Lustigt, på sitt sätt, men ytterst irriterande. Efter en genomgång av alla appar och lite utrensning, fick jag igång normal hastighet på mobilen igen.

Då ringde A, en person jag inte förstår varför h*n envisas med att fortsätta att höra av sig. Jobbig är bara förnamnet och h*n slutar aldrig att surra. När vi – till slut – avslutat samtalet, spärrade jag det mobilnumret. Ja, faktiskt, det gjorde jag. Nu kan h*n inte ringa mig fler gånger. Jag behöver inte fler som sprider negativ energi omkring sig.

20161223_003330Sedan började jag med paketinslagningen. Ojojoj. Hade jag verkligen köpt så mycket julklappar? 😳 Det tog (nästan) aldrig slut, och det tog en evinnerlig tid. Jag var inte klar med inslagningen förrän halv 1 i natt. Då bestämde jag mig – efter att ha gömt julklapparna – att städningen får vänta till idag.*

Planen var att jag skulle ta returpappret med mig i bilen i morse, för att kunna åka och lämna av det direkt efter jobbet. Givetvis glömde jag pappret, så jag får köra en runda till i eftermiddag. Nåja, det blir jul ändå!

All mat är inköpt. Det gjorde jag också igår ikväll, då jag vet att köerna idag kommer att vara enorma. Om jag saknar något på julbordet, så får vi klara oss utan. Enda minuset är att jag glömde köpa pasta. Inte till julbordet – men till gossarna går det alltid att servera pasta, veckans alla dagar.

20161222_125207Nu låter jag julefriden sänka sig över bloggen, för den här gången! Ha en riktigt God Jul, alla ni som läser! Vi ses snart igen! (Jag kan nog inte hålla mig borta från tangentbordet allt för länge…) 🙂

[tags]uppesittarkväll, julblommor, mobilappar, negativ, julklappar, returpapper, julbord[/tags]

*) Att jag dessutom märkte några paket med fel namn, gjorde ju inte saken lättare… Jag slapp riva upp dem, då jag tog ett annat papper till just de som blev felmärkta.

4 kommentarer på “Uppesittarkväll”

  1. En riktigt god jul på er!
    Det är så fiffigt med julgrupper att de SKA dö lagom tills julen ska städas ut. Behöver inte vara till påska!

    1. Aha! Jag har ibland försökt rädda de ”vanliga” blommor som göms bland julstjärnor och hyacinter, men det har jag slutat med. Nu förstår jag varför jag aldrig lyckas med dem! 😉

Kommentarer är stängda.