Allmänt

Huvva!

Det regnar. Massor. Blixthalka på våra snö- och istäckta gator & vägar. Ta det försiktigt om ni är ute och kör! 😯

För att byta ämne, så funderar jag på vad jag ska äta på nyårsafton, och om jag ev ska bjuda in några vänner. Annars är ju faktiskt Planen att jag & kattrackorna ska äta räkor* framför TV:n, men det skulle vara kul att prova några nya recept (och ha försökskaniner till dem, så jag slipper äta allt själv). Hmmm. Vi får se.

Min lust att shoppa stegras för varje dag. Nu har onlinereorna kört igång för fullt och min mailbox svämmar över av erbjudanden som är svåra att motstå… Alltså, jag behöver inget nytt men det skulle vara kul att variera mig lite grann. En ny tröja eller två? En cardigan/ kofta/ poncho? Några leggings? En till jacka? Åååhhh – jagvill-jagvill-jagvill! Det är så enkelt att trycka på köpknappen. 😳

Jag förbereder mig inför det nya året: har satt fram en av de nya almanackorna på jobbet. 😉 Bara två kvar att ta fram, men det gör jag nästa vecka. Jag har en ny almanacka hemma också, men den byter jag när det är dags.

[tags]halka, nyår, shopping, almanackor[/tags]

*) Jag äter räkor med rostat bröd & majonnäs, katterna får räkorna som de är. De vill inte ha tillbehör. 😉

4 kommentarer på “Huvva!”

 1. Trillade dit på Kappahls och Intersports REA igår…
  Jag BEHÖVDE verkligen en klänning till nyår,
  för att inte tala om mer löparkläder.
  jag har ju inte mer än 6-7 tights sedan innan…
  Idag inhandlades fler/större resvsäskor!
  (på REA)
  Gott nytt år!

  1. Jag har suttit och klickat och fyllt varukorgarna hos olika postorderfirmor…. Men sen tömde jag dem igen! 😆
   Gott nytt år till er allihop!

 2. Tråkigt väder här också. Rea? Har liksom inte tänkt på att det är rea ute på nätet också. På stadens reor har jag inte orkat bege mig. Å egentligen behöver jag nog inget annat än en ny bil…å det är inte möjligt rent ekonomiskt.
  Hoppas du får en skön kväll!
  Gott nytt år på dig!

  1. Gott nytt år på dig, och hoppas du en dag får råd med en ny bil! Kanske en Trisslott skulle hjälpa…? ”Plötsligt händer det”…! 😉

Kommentarer är stängda.