Allmänt

Tisdag

Det blir ingen matsedel den här veckan, heller. Jag har ingen inspiration och ids inte planera något.

Chansen finns att det blir ost- och skinkpaj idag, då jag har rätt mycket julskinka att äta upp (köpte tidigare en för halva priset). Annars vet jag inte alls vad jag ska slå till på. Handlade inte igår, tänkte göra det idag – och då kanske jag hittar något som mina smaklökar längtar efter. 😉

I lördags åt jag surströmming! 🙂 Tyvärr köpte jag en burk Kallax, och hittade bara två romströmmingar bland alla fiskarna. Värt att lägga på minnet: eftersom Kallax gör burkar med enbart romströmmingar, så blir det få rommisar över till de vanliga burkarna. Nå, jag fick ju en rejäl dos surströmming ändå, även om jag inte fick så mycket rom.

Självklart kom A förbi på söndag och sniffade mystiskt när han kom in. Det tar ett tag att vädra ut doften 😆 men jag försäkrade honom om att det skulle lukta som det gjorde, det var inget fel någonstans. :mrgreen:

[tags]matsedel, julskinka, surströmming[/tags]