Allmänt, Foto, Katter

Blåsigt

170125-snöstorm

Det blev väldigt blåsigt idag igen. När jag har varit ute och rökt har det blåst, och blåst och plötsligt har det STORMAT och så har det blåst igen… Få se om mina kvastar och spadar blåser iväg den här gången, för nu kommer vinden från ett annat håll än förra gången det var rejält blåsigt. Dessutom snöar det. Suck.

Nå, jag jobbar ju inomhus, så jag behöver inte bekymra mig särskilt mycket för vädret utanför – annat än när jag tar rökpaus, efter kaffet. Nu har jag provat gå ut och röka utan att fästa ihop håret, och jag inser att det var en väldigt bra idé att ta med en hårklämma till jobbet. Jag har inte satt den i håret än – nu har det blivit blött av den smältande snön – men snart är klämman på plats, och då ser ingen att jag klippt mig. 😉

Froppisen ville gå ut i morse, så jag inser att mitt kvällsnöje idag blir att skura upp kattlådan. Om hon vill gå ut i det här vädret, då behöver verkligen kattlådan rensas och skuras. Madamen går ut nästan varenda dag, men froppisen brukar hålla sig inomhus mest hela vintern.

[tags]blåst, snö, hårklämma, kattlåda[/tags]