Allmänt

Fredag – igen?

Jag förstår inte… Det var ju nyss fredag – och nu är det fredag igen? Trots att veckorna är helgfria (inga röda dagar eller andra trevliga ledigheter) så rusar tiden bara iväg, som en kalv på grönbete.

Det måste ha att göra med att dagarna blivit så mycket längre; det ljusnar tidigare och blir mörkt senare. Snön gör också sitt för att ge oss en ljusare tillvaro.

Paradoxalt nog blir jag inte piggare av det, utan tröttare. Jag skulle kunna sova hela helgen, tror jag. Just i morse var det extra tungt att stiga upp, eftersom jag hade någon sorts fredagskänsla igår. Då känns det inte alls bra när väckaren ringer.

Jag vaknade förresten i vild panik halv åtta (enligt väggklockan). Hade jag slagit av väckaren och somnat om utan att stiga upp?!? Hur skulle jag nu hinna i tid, får nog ta med mig kaffet i en take-away-mugg… Hmm, vänta lite. Klockan på mobilen var inte 07:30, den var 19:30… Hupp! 😳 Så kan det gå när man somnar alltför tidigt framför TV:n. *host host harkel*

Helgplanerna består (som vanligt) av tvätt & städ, och det blir väl (som vanligt) ändå inget gjort.

[tags]fredag, helg, sova, trött, vimsig[/tags]