Allmänt

Matsedel v 6

Måndag
Rester från helgen

Tisdag
K-bullar o mos

Onsdag
Curryfisk o ris
Ängamat (grönsakssoppa)

Torsdag
Pot o purjosoppa
Curryfisk o ris

Fredag
Bönbiffar m chilimajo
Rester

Så här har jag tänkt mig veckans meny. Sedan får vi se hur många rätter jag byter ut, men jag har i alla fall en plan från början.

Den observante ser att jag har två nya recept den här veckan – onsdag och fredag. Sedan får vi se om jag verkligen ger mig på att utforska nya smaker just nu. Det beror på hur min rostiga hals utvecklar sig.

Japp, jag har klarat mig länge från förkylningen som härjar på jobbet (och överallt annars också), men idag kände jag att halsen börjar vara skrovlig. Nåväl, det kan gå över om jag dricker mer & fler varma drycker. *rycker på axlarna*

[tags]matsedel, nya recept[/tags]