Allmänt

Tisdag

Äsch då! Alltid ska det vara något som ställer till det! Aldrig får man vara riktigt glad. Jag tror jag ska sikta på att bli pessimistkonsult. *hmpf*

Nej, jag ska istället följa en uppmaning från någon blogg jag följer: dagens tre glada saker! Ett… Äh-hum, jag kanske ska spara till kvällen för att se hur dagen blivit? Så här långt kan jag i alla fall glädjas åt att:

  1. jag tagit mig ur sängen för egen maskin
  2. morgonkaffet är det bästa kaffet på hela dagen
  3. jag har tak över huvudet och mat för dagen

Det finns mycket annat jag också kan räkna upp, men jag kan inte ta allt redan första dagen. Då blir det svårt de andra dagarna, ifall man inte får upprepa sig? 😉

Dagens bästa blir i vilket fall som helst att veckohandla efter jobbet. Hipp hipp hurra. Eller kanske inte. Jag brukar ju drabbas av ett typiskt i-landsproblem; går runt i en affär full med mat och hittar inget att äta.

Nå, jag har ju snott ihop en matsedel även denna vecka, så jag vet ungefär vad jag ska spana efter. Tills jag plötsligt ändrar mig under promenaden genom affären och börjar byta ut grejer från handelslistan… 😳

[tags], pessimist, dagens tre glada, veckohandla, matsedel[/tags]