Allmänt

Typiskt!

Jag behöver förnya mina recept på en del dagliga mediciner. Problemet är att jag måste göra det från jobbet. Tog med recepten igår, men insåg att en måndag är ingen bra dag att ringa vårdcentralen* utan bestämde mig för att jag skulle ha gott om tid att fixa det idag – tidigt på morgonen – istället. Jo, tjena.

Förmiddagen rusade iväg i kanonfart, med massor av saker som absolut måste göras precis NU, så inte förrän vid halv 12 hade jag tid att alls fundera på mitt privata ärende. Problemet var bara att jag – enligt telefonsvararen – skulle bli uppringd när jag satt i ett bokat möte, så jag struntade i alltihop. Får försöka imorgon igen.

Annars hade det varit bra att få göra undan Apoteksbesöket när jag ändå veckohandlar i affären bredvid. Nu måste jag åka förbi kundparkeringen två svängar: en idag och en imorgon. 🙄 (I-landsproblem, jag vet.)

[tags]medicin, recept, fullt upp, möte, veckohandling[/tags]

*) Jag gjorde så (ringde en måndag) förra gången jag behövde förnya recept. Det tog hela dagen innan jag blev uppringd, flera timmar efter den tid jag fått bekräftad via telefonsvararen. Den gången hade jag åtminstone inget möte jag satt på, så det gick bra att ta samtalet när det väl kom.