Allmänt

Kallare

Kylan är tillbaka. Efter en period då tempen hållit sig inom räckhåll från nollan, blev det kallare idag. I morse visade termometern -19 grader men jag tror det blivit ännu några grader kallare nu. (Precis rätt tillfälle att raka av en långhårig katt all päls, jodå.)

Jag har ärenden att uträtta efter jobbet.

  1. Dels har jag (äntligen!) kommit ihåg att ringa hälsocentralen för receptförnyelse, så jag kan åka till Apoteket för att fylla på medicinförrådet.
  2. Dels glömde jag hämta ut ett postorderpaket (som kommit snabbare än väntat) när jag handlade igår. Det blir spännande att se hur plaggen passar! 🙂
  3. Dels kanske det ligger ytterligare ett litet paket (som tagit längre tid än väntat) i brevlådan när jag kommer hem?

[tags]recept, Apoteket, postorder, Bonprix, Cellbes[/tags]