Allmänt, Dagens outfit, Foto, Katter

Svaghet

En av mina stora svagheter är att jag har så himla svårt att säga nej till olika åtaganden. Nu har jag lovat vara kattvakt, på lite obestämd tid – inte längre än till söndag, i alla fall.

Det är en lite udda historia som ligger bakom, men den går ut på att jag ibland tackar ja lite för snabbt och får skylla mig själv för det. 🙄 Nå, det är en enkel uppgift – matat katter har jag gjort förr 😉 – så enda problemet är att komma ihåg att göra det.

Den Trötta Gamla Katten piggnade till framåt kvällen, men ville inte gå ut. 😉 Däremot ville hon äta och bli kliad, gammeltanten min. Idag är hon värre pigg och studsar omkring mellan varma ställen: vilken fönsterbräda är bäst? Soffryggen? Filten i soffhörnet? En annan filt i ett annat hörn? Och så passar hon på att ge froppisen en snyting emellanåt, när hon ändå är på G. 🙄

Båda mina paket hade kommit, för det ena var – mycket riktigt – nerknölat i postlådan när jag kom hem. Jag har hunnit börja prova en del av plaggen från Bonprix, och har nu ett gäng nya BH:ar tillgängliga. Att jag dessutom ”råkade” beställa fler plagg, när jag ändå satt och beställde, gör att jag idag har både ny kjol och ny topp på mig. 🙂 Det finns ändå kvar fler plagg att prova, men jag hade inte tid igår.

Ett tips från coachen, förresten: även om jag ofta kokar grönsakssoppa av ”djfr gröns” så är det inte alla blandningar som lämpar sig för soppa… Den jag använde igår var inte bra. 🙁

Jag försökte rädda soppan genom att vispa i en burk creme fraiche, för att runda av smaken, men den blev bara värre… 😳 Envis som jag är, kommer jag ändå att äta upp soppan istället för att hälla bort den – men den är, som sagt, inte särskilt god. Nå, jag har ätit värre. Det är ju trots allt mat, lagad mat.

[tags]kattvakt, rakad katt, postorder, grönsakssoppa[/tags]