Allmänt, Foto

Lat men upptagen

Under helgen har jag varit ganska lat, men ändå upptagen.

I lördags städade jag (läs: dammsög och moppade de värsta fläckarna) innan jag åkte iväg på sjukbesök. Min gamla farbror K ligger på akutavdelningen  – igen. Den här gången är det en kotkompression i ryggen som håller honom i sjuksängen.

På söndag kom syrran med tillbehör förbi och beundrade mitt nya köksbord hämtade en Stringhylla jag hade liggande. Den ska vidare till deras yngsta barnbarn i L.

Allt medan dagen gick, lagade jag dessutom pulled pork i ugnen, då det är en perfekt rätt att göra när man ändå slappar framför TV:n. In i ugnen och sedan sköter rätten sig själv!

Vädret har stadigt blivit varmare. I morse var det +6 grader när jag var ut och rökte första varvet, och termometern i bilen – när jag sent omsider åkte till jobbet – visade +8! I mitten av februari!?!

Den blåst som fört in det varma vädret har även slipat gården, så det var glashalt när jag gick till bilen. Dessutom hade fågeleländena ätit upp all mat, så jag var tvungen att fylla på deras matautomat också – trots halkan och trots att jag var sen.

[tags]städa, sjukbesök, Stringhylla, pulled pork, plusgrader[/tags]