Allmänt, Foto

Planlös

Skoterspåren slingrar sig ner på älven.

Jag har inga som helst planer inför den här helgen. Vet inte om jag får besök, eller om jag själv blir besök. Vi ska inte nämna den ovikta tvätten, eller hur? 😉 Dessutom har jag samlat ihop en nätt liten smutstvättdriva. Jag behöver dammsuga (igen) och skura upp kattlådan (igen).

Samtidigt verkar vädret bli fint. Tänk om jag skulle ta en prommis i solskenet någon av dagarna, förutsatt att solen återkommer under lördag-söndag? Jag behöver inte gå så långt, men kan ändå ta med termos med choklad och ett par limpmackor. Bara att kunna sitta ute och fika gör stor skillnad!

Snön gnistrar kritvit i solskenet idag. I morse var det mulet och ca -3 grader, men molnen drog bort. Däremot kan det fortfarande vara några kallgrader, men det märks inte när man går ut. Ingen blåst som är något att tala om heller. Perfekt uteväder, som jag hoppas håller i sig hela helgen!

Annars kan jag ju alltid ta itu med något av mina köksskåp som behöver rensas. Skafferiet, t ex, har jag länge tänkt plocka ur, slänga bort saker ifrån, torka ur, sortera, och ställa in saker i rätt ordning. Kärlskåpen är fulla med saker jag inte längre använder/ behöver, samtidigt som det jag använder/ behöver inte får plats.

Från det ena till det andra; i morse hittade jag äntligen de smycken jag trott varit förlorade! I julas rensade B brutalt av byrån i hallen, vilket innebar att alla mina (nyaste) smycken jag hade framme försvann. De har varit spårlöst borta, men till slut letade jag på rätt ställe. (Note to self: ännu ett område som behöver rensas – byrålådorna i hallen…)

[tags]helg, solsken, vårkänslor, rensa, slänga, städa[/tags]