Allmänt, Foto

Ändrade vanor

Förr – för många år sedan – brukade jag säga att jag körde en tre-komponents-frukost varje dag: koffein, nikotin och färsk trycksvärta. Numera har jag slutat med dagstidning i pappersformat (jag ids inte ens bläddra den på jobbet)* så frukosten har minskat till två komponenter. 😉

I morse var det kris. Ciggen tog slut, och när jag skulle plocka fram det sista paketet ur skåpet, upptäckte jag att det var precis det sista paketet jag rökt upp! 😯 *gaahhh* Så får inte en måndagmorgon börja!

Med grymt oavsopad bil körde jag på två hjul i kurvorna till macken (en liten omväg på väg till jobbet) för att åtgärda problemet. Det löste sig, så nu är friden återställd.

Dagen rivstartade med en riktigt otrevlig kund. Jag förstår inte hur en och samma person kan vara så otrevlig varenda gång h*n kontaktar oss. (Det är inte bara jag som drabbas, vi har alla märkt av det beteendet.) Nåväl, jag hade ju fått mig både koffein och nikotin, så jag kunde ta mig an problemet (nästan) med ett leende på läpparna.

[tags]frukost, koffein, nikotin[/tags]

*) Självklart läser jag den online istället, men trycksvärtan är inte med mig längre.